Hava Durumu

Yanıtladı...

Öztan Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Nail Burak Öztan, ilimizin Covid-19 ile mücadelede gösterdiği başarı ile ilgili açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Yanıtladı...

1 Mart 2021 akşamı açıklanan Covid-19 risk haritasında görüldüğü üzere Uşak ili olarak dikkat çekici bir sağlık başarısına imza attık. Haritada ülkemizin batısında adeta bir nazar boncuğu gibi yer aldık.
Esas olan bu mücadeledeki başarının sürdürülebilir olmasıdır. Önlemleri gevşetmemeli tam aksine daha da motive olmalıyız.

Valilik, İl Sağlık Müdürlüğü, şehrimizin tüm sağlık kurum ve kuruluşları ve çok kıymetli sağlık çalışanlarımız; halkımızla bu mücadelede el ele verdi. Biz de Öztan Hastanesi olarak yalnızca şüpheli vakaların testi ve tedavisi ile sınırlı kalmadık, toplumun bilinçlendirilmesi için de çaba içerisinde olduk.
Ayrıca, aşılama konusunda da hastanemizde belirlenen yaş kategorilerinde uygulamalara ağırlık verdik.

Bundan sonra ne yapılmalı? Sayın Cumhurbaşkanımızın da sıklıkla ifade ettiği gibi temizlik, maske ve mesafe tedbirlerine uyum sağlamaya devam etmeliyiz. Ülkemizin her ilini mavi renge taşıyana kadar bu virüsü kontrol altına almış sayılmayız, normalleşme bir başlangıçtır ancak tehlike henüz geçmiş değildir, bunu unutmamalıyız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.