Hava Durumu

Ünalan ailesi koronaya yenik düştü.

Koronavirüs'ün adeta esir aldığı Ünalan ailesi birer birer hayatını kaybetti. Aileden ilk önce Uşak Belediyesinde İnşaat Mühendisi olarak görev yapan 43 yaşındaki A.Cem Ünalan vefat ederken ardından baba Ali Ünalan ve Anne Melek Ünalan vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2021 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2021 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Ünalan ailesi koronaya yenik düştü.

Ünalan ailesi koronaya yenik düştü. Eğitim ve siyaset camiasının yakından tanıdığı, MHP eski Merkez İlçe Başkanı- emekli öğretmen Ali Ünalan'ın ilk önce oğlu İnşaat Mühendisi A.Cem Ünalan covid-19 teşhisiyle Uşak Üniversitesi Tıp Fakultesi Hastanesine yatırılmıştı. Yaklaşık 1 ay boyunca tedavisi devam eden A. Cem Ünalan'ın ardından bu kez baba Ali Ünalan Covid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Uşak Belediyesinde inşaat mühendisi olarak çalışan A.Cem Ünalan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 6 Eylül tarihinde hayata gözlerini yummuştu.
Oğlundan bulaştı!.
Cem Ünalan'ın tedavisi esnasında temaslı olan MHP eski Merkez İlçe Başkanı Ali Ünalan'da Covid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süre tedavi gören Ali Ünalan'da oğlunun ardından kurtarılamayarak 20 Eylül tarihinde hayata gözlerini yumdu.
Anne Melek Ünalan'da aramızdan ayrıldı!.
Tüm aileyi adeta esir alan Covid-19 en son Ali Ünalan'ın eşi ve Cem Ünalan'ın annesi Melek Ünalan'a da bulaştı. Bir süredir Uşak Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden Melek Ünalan'ın da bugün sabah saatlerinde Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Melek Ünalan'ın oğlu ve eşinin de defnedildiği Çamyuva Köyü mezarlığına bugün saat 12:00'de defnedilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.