Hava Durumu

Bizde Korona şüphesiyle Uşak'a sevkedilen hasta yok!.

Simav Devlet Hastanesinden Korona Virüs şüphesiyle bir kişinin Uşak'a sevkedildiği yönünde yapılan haberler asılsızdır. İlçemizde Korona virüs şüphesiyle Uşak'a veya başka herhangi bir şehir hastanesine herhangi bir sevk yapılmamıştır dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Bizde Korona şüphesiyle Uşak'a sevkedilen hasta yok!.

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim yaptığı yazılı basın açıklamasında "26.02.2020 tarihinde, bazı ulusal haber sitelerinde;” Tayland ülkesinden dönen Simavlı bir vatandaşın korona virüs şüphesi ile Simav devlet hastanesine başvurduğu, buradan da Uşak'taki hastaneye sevk edildiği” yönünde haberler yayınlandı. Haberler asılsız olup ilçemizden Tayland ülkesine giden kimse olmadığı gibi Simav devlet hastanesinden korona virüs teşhisiyle herhangi bir sağlık kuruluşuna sevk edilen vatandaşımızın olmadığı tespit edildi." dedi
Haberi skandal olarak nitelendirdi.
Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ile yaptığımız görüşmede "Bu tür haberler çamur at izi kalsın" üzerine yapılan sırf bölge insanını karalamak ya da psikolojik olarak yıpratmak adına yapılan  haberler olarak görüyorum. Şu ana kadar Simav ilçemizde Korona Şüphesiyle başka bir ile sevkedilen bir hasta olmadığı gibi yapılan bu haberler Simavlıları da Uşaklıları da rahatsız ediyor. Uşak'ta karantina altına alınan bir kişinin varlığından bahsediliyor. Böyle birinin var olup olmadığını bilemem ancak bunun Simav Devlet Hastanesiyle ya da doğrudan veya dolaylı Simavla hiç bir alakasının olmadığını söylemek isterim. Simav'dan ne Tayland'a giden var ne Tayland'dan Simav'a dönen var ne de Korona Virüs şüphesiyle Uşak'a sevkedilen var. Yapılan bu haberler halkı infiale sürükleyerek bizleri de üzmektedir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.