Hava Durumu

Birlikte başaracağız dedi.

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Opr.Dr.Karaoba yaptığı yazılı açıklamada "Çalışırken can güvenliği endişesi yaşamadığınız ve emeğinizin karşılığını aldığınız bir sağlık sistemini birlikte kuracağız. Vatandaşı koruyan, sağlık emekçilerini onurlandıran güçlü sosyal devleti birlikte inşa edeceğiz."dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2021 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2021 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Birlikte başaracağız dedi.

Kendisi de sağlık çalışanı bir doktor olarak mesleğin ne denli zorlu olduğunu özellikle pandemi döneminde tüm sağlık personelinin adeta ikinci bir kurtuluş savaşı verdiğini hatırlatan CHP Uşak İl Başkanı Dr. Ali Karaoba,görevi başında hayatını kaybeden sağlık personelimizi ve doktorlarımızı rahmetle anarak "Bir nefes sıhhat için, kendi nefesinden vazgeçen sağlık emekçilerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyorum" dedi. Karaoba yaptığı açıklamada sağlık emekçilerimizin özlük hakları konusuna değinerek "Sağlıkçılara alkışı bırakın haklarını verin" dedi. 

Karaoba "
Vatandaşı koruyan, sağlık emekçilerini onurlandıran güçlü sosyal devleti birlikte inşa edeceğiz"
"Bir canı yaşatabilmenin sorumluluğuyla hareket eden, iyiliği, emeği, dayanışmayı ve umudu yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlık emekçilerimizin  14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum Yaşamımızı emanet ettiğimiz değerli sağlık emekçilerimize Çalışma koşullarınızı iyileştireceğiz. Çalışırken can güvenliği endişesi yaşamadığınız ve emeğinizin karşılığını aldığınız bir sağlık sistemini birlikte kuracağız. Vatandaşı koruyan, sağlık emekçilerini onurlandıran güçlü sosyal devleti birlikte inşa edeceğiz. Bu bizim öncelikli görevimizdir. Bu vesileyle bir nefes sıhhat için, kendi nefesinden vazgeçen sağlık emekçilerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyorum"dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.