Hava Durumu

Gülme engel tanımadı

VALA GEDİK’TE GÜLMENİN ENGEL TANIMADIĞI BİR GÜN YAŞANDI

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Gülme engel tanımadı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu’nda özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi. Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Genç Kuşak Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe katılan özel gereksinimli çocuklar, ebeveynler ve öğretmenler keyifli anlar yaşadı.

Ayrıca etkinlikte AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.

Uşak Kent Orkestrası’nın konseriyle başlayan etkinlik, özel gereksinimli çocukların çeşitli şarkı ve renkli dans gösterileri ile devam etti. Çocuklara hediyelerini takdim eden Başkan Çakın, öğrencilerle eğlenceli vakit geçirdi. Gülücüklerin havada uçuştuğu, yöresel şarkılar eşliğinde devam eden etkinlik birbirinden güzel görüntülere sahne oldu.

“BU GÜZEL ORTAM BİZİ DAHA FAZLASI İÇİN MOTİVE EDİYOR”
Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu’nda düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Başkan Çakın, Uşak Belediyesi olarak bütün engelli bireylerin hayatını daha kolay hale getirmek için şehrin dört bir yanında çalıştıklarına dikkat çekti. Çakın, yaşlılar için açılan Vefa Yaşam Merkezi’nden önceki yıl açılışı gerçekleştirilen Umut Parkı’na kadar birçok projenin hayata geçirildiğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan, engelli vatandaşların uzmanlar eşliğinde misafir edilip, sosyal açıdan fırsatlar bulacağı Engelsiz Yaşam Merkezi’nin de hızla ilerlediğini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Özel gereksinimli vatandaşlarımıza hizmet eden sivil toplum kuruluşlarıyla pek çok çalışma yapmaya ve çeşitli etkinliklere imza atmaya gayret ediyoruz. Hizmetlerimizi vatandaşlarımıza en güzel şekilde ulaştırmak için çaba içindeyiz ve ihtiyaç duydukları her anda onların yanındayız. Başta özel gereksinimli çocuklarımız olmak üzere bütün engelli vatandaşlarımız bizim için değerli. Bu tarz ortamlar bizi daha fazlası için motive ediyor.” dedi.

Alandaki neşeye işaret eden AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ise, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

OKUL YÖNETİMİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Etkinlikte konuşan Vala Gedik Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu Müdürü Ünzile Feray Çeltik, öğrencilerin yanında olduğu, çocukların hayallerini gerçekleştirdiği için okul ve öğrencileri adına Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkür etti.

Uşak Belediyesi’nin okulda yaptığı çevre düzenlemesine atıfta bulunan Vala Gedik Özel Meslek Okulu Müdürü Hilmi Duymaz ise, “Öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıran, okulumuzu güzelleştiren, karşılaştığımız her engelde varlığından güven duyduğumuz, öğrencilerimizin Mehmet abisi, bizim saygı değer Başkanımız Sayın Mehmet Çakın’a şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi. Kahkaların havada uçuştuğu, yöresel şarkılar eşliğinde devam eden etkinlikte Başkan Çakın dahil, meclis üyeleri ve öğretmenler yerinde duramadı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.