Hava Durumu

Başkan Çakın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2022 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Başkan Çakın’dan Kurban Bayramı Mesajı


Mesajında paylaşmanın, birlik ve beraberliğin sembolü olan Kurban Bayramı'na ulaşmanın manevi huzuruna değinen Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Kıymetli dinimizin bizlere emrettiği kurban ibadeti, paylaşma ve dayanışmayı en güzel şekilde yansıtmaktadır” dedi.

Başkan Çakın mesajına şöyle devam etti:

“Bu bayramda kestiğimiz kurbanları eş, dost ve akrabalarımızla paylaşarak dayanışma ruhumuzu pekiştirirken, her bayramda olduğu gibi yakınlarımızla bir araya gelecek ve birliktelik ruhumuzu bir kez daha perçinleyeceğiz. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuzun bozulmadan dimdik ayakta kalacağına; bu birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirip geleceğe taşıyarak güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum.

Asırlardır farklı kültür ve medeniyetlere ev sahipliği yapan, birçok ilki bağrından çıkartarak tarihe armağan eden bu kadim ve güzel kenti; huzur ve güven içinde bulunduğu yerden daha ileriye götürmek, hizmetin en güzeline layık olan değerli Uşak halkına daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak hizmetler üretmek en büyük hedefimizdir. Tüm bu anlamları hayatımıza kazandıran güçlü ruhla bir Kurban Bayramı'nda daha halkımızla birlikte ve iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Uzun süren zorlu bir pandemi sürecini hep birlikte atlattık ve bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda kutladığımız bayramlarda sevdiklerimizle bir araya gelme noktasında sıkıntılar yaşadık. Hepimiz bayramlaşmaya ve yakınlarımızla hasbihal etmeye hasret duyuyoruz. Ancak hala tam anlamıyla yok olmayan salgın riskine karşı geçtiğimiz yıllarda gösterdiğimiz hassasiyeti bu bayramda da göstermemiz; hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye elimizden geldiğince dikkat etmemiz gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.