Hava Durumu

Yeni Başkan Adnan Özdemir

Uşak Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda yeni başkanını belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2021 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2021 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Yeni Başkan Adnan Özdemir


Uşak'ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Uşak Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü geçtiğimiz Cumartesi günü  geniş katılımlı bir Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. 1928 Yılında Uşak'ta kurulan ve Uşak'ın en eski, STK ve Spor Kulüplerinden olan Uşak Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanlık seçimlerinde toplam 528 Kişi oy kullandı. Seçimlerde 3 liste yarışırken oyların 269'unu alan Adnan Özdemir, Uşak Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü'nün yeni başkanı oldu. 

Özdemir oylama öncesi yaptığı konuşmada;

Sayın Divan Başkanım, sayın Divan üyeleri, sayın görevli memur arkadaşlar, değerli misafirler, çok kıymetli kulübümüz üyeleri
Öncelikle bu gece idrak edeceğimiz berat kandilinin tüm İslam alemine vatanımıza ve şu an gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuza ,Kulübümüze hayırlara vesile olması dileğiyle Genel Kurulu şahsım ve ekibim adına saygıyla selamlıyorum.

1928 yılında kurulan kulübümüzü bu günlere getirmekte emeği geçen, gelmiş geçmiş tüm yönetici ve üyelerimizi saygıyla anıyor, bu dünyadan göçmüş üyelerimize Yüce rabbimizden rahmetler diliyorum.

Sayın Divan heyeti ve değerli üyelerimiz;
Bilindiği üzere uzunca bir süredir kulübümüzü başarı ile idare eden ve Kulübümüzü Maddi ve mal varlığı olarak belli bir seviyeye getiren Halil Özdemir ve ekibine ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Bu Genel Kurulumuzda Yeni Yönetim ve Denetim kurullarını seçeceğiz bu vesile ile Halil Özdemir ve ekibinden boşalan yönetim ve denetim kurullarına ben ve ekibim kulübümüzü yönetmek için adayız.

Sizlerin güveni doğrultusunda iş başına geçersek;
Öncelikli olarak iş yoğunluğu ve artan dernekler prosedürü bu camianın 5 kişi ile yönetmenin zor olduğu kanaatindeyim. Bunun için en kısa sürede olağan üstü genel kurul yaparak kadrolarımızı 7 kişi yönetim 5 kişi denetim kurulu olarak değiştirmek olacak.
Mevcut Poligonumuzun eksik olan elektrik ve su sorununu acilen çözeceğiz ve poligon alanını atışlarla beraber piknik alanı olarak canlandırılacak, üyelerimizin kına, nişan gibi toplantılarına tahsis edeceğiz.

Uzunca bir süredir Kulübümüz lokali ve binamıza bakım ve yenileme yapılmadığından bu işleri hızlıca yapacak, lokalimizi daha modern hizmet verecek duruma geçireceğiz. Üyelerimize ücretsiz internet ve bilgisayar hizmetini sunacağız.

Dayanışma ve iletişimi canlı tutmak adına sosyal medya da bir facebook sayfası ve profosyonel anlamda web sayfası derhal hazırlayacağız.

İdari bölümde siz üyelerimizin AVBİS işlemleri için hizmet verecek 1 arkadaş bulundurulacak ve bunun maddi külfeti Kulübümüze değil yöneticilerimize ait olacaktır.

Üyelerimizin isteği doğrultusunda olağan üstü bir durum olmadıkça her yıl avcı bayramları yapılacak,29 Ekim Cumhuriyet geceleri tüm ihtişamı ile kutlanacaktır. Domuz avları resmi makamlar ile irtibatlı düzenlenecek bunu bir şenlik ve piknik havasında yapılması için gerekli özen gösterilecektir. Aynı şekilde imkanlar ve şartlar elverdiği müddetçe Ramazan ayında iftar yemeği verilecektir. Av sezonu kapalı zamanlarda üyelerimizin küçük katkıları ile yakın deniz sahillerinde büyük bir gezi teknesi kiralanarak balık avı turları düzenlenecek, belli bir yaş üzeri üyelerimiz kısmına hitaben Çanakkale şehitlikleri gibi tarihi ve ören yerlerine gezi düzenlenecektir.Tüm şartlarda üyelerimizle bir kaynaşma ve birliktelik yaşanması hedeflenecektir.

En kısa sürede Uşak ilinde imkansızlıklarla mücadele eden diğer avcı derneklerini de yanımıza alarak bir federasyon kurulması için çalışma başlatacağız. Bu bizlere Uşak avcılarını Merkez Av Komisyonu kararlarında ve Uşak ili resmi makamları nezdinde temsil etmede elimizi güçlendirecektir. Burada amacımız diğer avcıları da bir büyük çatı altında toplamak olacaktır. Burada her kulüp kendi bütçesi ile sorumlu olup hiçbir kulübün maddiyatı diğer Kulübe yüklenmeyecektir.

Kulübümüzün elde ettiği gelirleri artırmak ve imkanlar dahilinde üyelerimizin hizmeti için harcamak için gerekli özen gösterilecektir.Bu süreçte siz değerli üyelerimizden gelecek talep istekleriniz özenle ve ciddiyetle değerlendirilecektir.
Bu açıklamalarımızı dikkate alarak sizlerden destek bekliyoruz. Sizlerin güvenine en layık bir şekilde hizmet edeceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. Bu kutlu yarışta diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Bu vesile ile Divan heyeti ve Genel Kurulumuzda bulunan her bir üye ve şahsı ayrı ayrı şahsım ADNAN ÖZDEMİR VE EKİBİM adına selamlar saygılarımı sunarım."dedi

Birlikte Başaracağız!.
Seçim sonucunun ardından değerlendirme yapan Başkan Özdemir, bize oy veren veya vermeyen tüm üyelerimize çok teşekkür ediyor,seçimlere katılarak kulübümüze göstermiş oldukları ilgiden memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Başta da belirttiğim gibi Türkiye'de özellikle Anadolu yaylasında tüm kulüplerin yaşadığı sorunları bizlerde belki farklı bir şekilde ama, yaşıyoruz. Bu eksikliklerden ortaya çıkan sorunları yeni yönetim ile birlikte üyelerimizinde desteğini alarak çözmeye söz verdik. Bu yüzden yola çıktık. Tüm sorunlarımızı birlikte çözecek, Uşak Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü olarak ilimizde ve ülkemizde üstlendiğimiz misyonu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu bilinçle göreve gelen arkadaşlarımla birlikte şahsım adına bize destek veren, Uşak Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü'nün tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum"dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.