Hava Durumu

YAZ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR

Farklı branşlarda verilecek çeşitli kurslarla Uşak’ta gençleri dopdolu bir yaz bekliyor. Her sene birbirinden renkli görüntülere sahne olan Uşak Belediyesi Yaz Spor Kursları için başvuru süreci başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2021 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2021 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
 YAZ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR

Yaz aylarının verimli ve keyifli geçirilmesini hedefleyen Uşak Belediyesi gençler için 10 farklı branşta düzenlenecek ücretli yaz spor kursları için geri sayıma başladı.

Daha önce yüzme, tenis, basketbol, voleybol, jimnastik, binicilik, okçuluk ve futbol eğitimleri veren Uşak Belediyesi iki yeni kursu daha bünyesine kattı.

Gençlerin fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerini sağlayan kurslarda geleneksel ve yaygın sporların yanı sıra artık motor sporları ve carting eğitimleri de yer alacak.

25 HAZİRAN’A KADAR BAŞVURULAR ALINACAK

Öğretirken eğlendiren, yaza değer katan kurslar birer ay olmak üzere toplamda iki ayrı etapta yapılacak.

25 Haziran’a kadar başvuruları alınacak olan ilk etap 5 Temmuz’da başlayacak ve 6 Ağustos’ta son bulacak. 2. etap ise 9 Ağustos’ta başlayarak 3 Eylül tarihine kadar sürecek.

Motor sporları, carting, yüzme, tenis, basketbol akademisi, voleybol ve jimnastik için Tiritoğlu Parkı’nda bulunan Aşigostore’a; binicilik ve okçuluk kursları için Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ne; Futbol Akademisi için de Uşakspor Huzurkent Altyapı Tesisleri’ne başvuru yapılabilecek.

Uşak Belediyesi Yaz Spor Kursları hakkında detaylı bilgi almak için Alo 153 hattı aranabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.