Hava Durumu

Uşakspor ilk devreyi 33 puanla bitirdi

MİSLİ.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta İnegölspor deplasmanından beraberlikle dönen Uşakspor ilk yarının son haftasında evinde Niğde Anadolu FK'yı 2-1 yendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Uşakspor ilk devreyi 33 puanla bitirdi



 Maç sonrası "Hayatım Futbol" youtube kanalına değerlendirmelerde bulunan Uşakspor Başkanı Hikmet Kahraman "Ligin son haftasıydı,ilk devreyi bitirdik. Kazandık,takımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.Muhakkak sıkıntılarımız var ama bu maddi sıkıntıları da atlatacağımızı düşünüyorum. İkinci devre daha iyi olacak,önümüzdeki dönemde de ikinci devreyi en iyi şekilde tamamlayarak şampiyonluğa çıkmak istiyoruz.
Manisaspor'un grupta çıkış yakaladığı çok doğru,Manisa çok iyi bir takım iyi de bir çıkış yakaladılar,henüz bir mağlubiyeti yok ama bu demek değildir ki hep böyle gidecek.Önümüzdeki dönemde Manisa'nın bu şekilde devam edebileceğini sanmıyorum.Biz onların arkasından yaklaşıp takip etmemiz lazım. Olursa şampiyonluk tabi veya Play-of. Play-Of'tanda bir üst lige çıkabiliriz. Ama Manisa'nın da aynı şekilde devam edebileceğini de çok ihtimal görmüyorum. Takıma takviyeye ihtiyacımız var. Kadroda derinlik bakımından eksikliklerimiz olduğunu düşünüyorum. Ama tabi öncelikle ihtiyaçtan daha önemlisi maddi konular. Maddi konularda biraz bir rahatlama sağlayabilirsek,gönlümüzde orta sahaya en az 2 oyuncu transferi aklımızda gönlümüzde var" dedi. 

Uşakspor maça etkili başladı!.
Maça etkili başlayan ev sahibi Uşakspor 13'üncü dakikada Mehmet Gürkan'ın golüyle öne geçti: 1-0. İlk yarıyı 1-0 galip tamamlayan Uşakspor 48'inci dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Seçkin topu ağlara göndererek takımını rahatlattı: 2-0. Konuk Niğde Anadolu FK, 90'da Mustafa ile farkı 1'e indirse de Uşak'tan puan alamadı. Uşakspor bu galibiyetin ardından 33 puana yükselip Play-Off yarışında kayıp yaşamadı, Niğde Anadolu FK ise 12 puanda kaldı ve alt sıralardan uzaklaşamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.