Hava Durumu

Çakın, Uşaklı milli sporcularla buluştu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, birçok başarıya imza atan Uşaklı milli sporcularla bir araya geldi. Başkan Çakın, “Her zaman sporcularımızın yanındayız” diyerek genç sporculara destek mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2021 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2021 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Çakın, Uşaklı milli sporcularla buluştu


Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, geçtiğimiz dönemlerde birçok başarıya imza atan Uşaklı milli sporcularla Süpermoto Yarış Pisti’nde bir araya geldi. Sporcuların ve antrenörlerinin katıldığı program, katılımcıların kendi arasında yaptığı go-kart mücadelesiyle başladı. Buluşmada sporcularla birebir sohbet eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, hem hizmetler hem de şahsıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı.

“Üstümüze düşen ne varsa biz varız”
Uşak’ta spor alanında yakalanan başarılardan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Mehmet Çakın bu başarıların daha da üst noktalara taşınacağına olan inancını dile getirdi. Başkan Çakın, “Uşak Belediyesi olarak, sizlere daha iyi bir gelecek temin etmek, daha başarılı birer sporcu olarak bizleri en iyi şekilde temsil etmenizi sağlamak için, üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmeye gayret edeceğiz.” diye konuştu. Maddi ve manevi olarak, büyük bir emek ve gayret gösteren milli sporcuların yanında olduklarını da söyleyen Çakın, “Ülkemizi ve şehrimizi dünyanın her yerinde en güzel şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum.” dedi.

Gençlerle birçok konuda sohbet eden Çakın, spor üzerine yapılan bazı çalışmaları da paylaştı.
Kent genelinde spor alanlarının çoğaltılması ve herkesin kolay ulaşabilmesi için çalıştıklarını kaydeden Başkan Çakın, 14 basket, 1 tenis, 1 de kum voleybolu sahası yaptıklarını, yenilerinin de geleceğini duyurdu. Yaz boyunca basketbol, voleybol, ilk kez düzenlenen ayak tenisi gibi çeşitli turnuvaların düzenlendiğini ifade eden Çakın, cirit ve kemankeş okçuluk tarzındaki geleneksel sporlara da önem verdikleri açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.