Hava Durumu

Yetiştirici Ahmet Yılmaz dedi.

Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği seçimi yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Ahmet Yılmaz ve Mesut Yalçın yarıştı. Kemalöz Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gün boyu süren seçimin ardından az önce sayım sonuçlandı ve mevcut Başkan Ahmet Yılmaz seçimin kazananı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2021 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2021 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Yetiştirici Ahmet Yılmaz dedi.

Genel kurul sonrası yapılan seçimlerde tekrar aday olan mevcut Başkan Ahmet Yılmaz ve Eşme İl Genel Meclisi eski üyesi Mesut Yalçın yarıştı. Kayıtlı 2 bin 571 üyesi olan Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Olağan Genel Kurulu, Kemalöz Mahallesi Kapalı Pazar yerinde başladı.

Genel Kurula Uşak İl Tarım Orman Müdürü ve İl Genel Sekreteri Ertan Keleş'te katıldı. Keleş yaptığı konuşmada seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek her iki adaya da başarılar diledi. 

 Divan Başkanlığına Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan oy birliği ile seçildi. Üyelere kendilerine gösterdiği teveccühten dolayı bir teşekkür konuşması yapan Özcan, “Sizler gibi bende Burdur’a bağlı Yeşilova ilçesinde köyümde sığır yetiştiriciliği yapıyorum. Sizin ne gibi sıkıntı çekiyorsanız bende çekiyorum.

Genel başkanınız olarak, hep birlikte çektiğimiz bu sıkıntıları yetkililere aktarmak için diğer yönetim kurulu arkadaşlarımızlar birlikte gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 9. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 9. Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Kemalöz Mahallesi  Kapalı Pazar yerinde başladı. Genel kurulda, faaliyet raporları ve mali tabloların okunmasının oylamasının ardından seçimlere geçildi. Olağan Genel Kurula katılımın çok olması gözlerden kaçmadı. Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 9. Olağan Genel Kurulu seçimi resmi olmayan rakamlara göre Ahmet Yılmaz 975, Mesut Yalçın ise 812 oy aldı. Genel kurullarda üst üste başkan seçilen Ahmet Yılmaz yeniden başkan seçildi ve güven tazeledi. 




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.