Hava Durumu

Şehrin yeni merkezi ve kalbi burada atacak

Sezer Ateş, SANCAK ŞEHİR Uşak Konutlarında ortak amacın, SANCAK ŞEHİR'de yaşayan burada daire sahibi olan halkımıza, daha az maliyetle daha etkili, kaliteli bir yaşamla birlikte daha verimli bir hizmet sunabilmenin gayreti içindeyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2021 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2021 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Şehrin yeni merkezi ve kalbi burada atacak


Sezer Ateş , "Uşak'ın özellikle Kurtuluş Savaşı sonrası çok büyük bir yıkıma uğradığını Yunan ordusunun şehri talan ederek yakıp yıktığı herkesin malumu. 1920'li Yıllardan 1945'li yıllara kadar yaklaşık 25 Yıl boyunca bu talanın ve yıkımın enkazını kaldırabilmek için uğraş veren bu şehir, Nuri Şeker ile başlayan yatırım hamlesine rahmetli Menderes'in Demokrat Parti iktidarıyla birlikte hız verdi. 1945 Yıllarından itibaren Uşaklılar Avrupa'nın çeşitli ülkelerine giderek çalışmaya başlayıp kendi memleketlerine yatırım yapmaya, kazandıklarını Uşak'a getirmeye başladılar. Yatırım yapılan bu güzel şehrimiz elbette büyük nüfus hareketleriyle karşı karşıya kaldı. Uşak'a diğer şehirlerden çalışmak ve eğitim almak için akın eden nüfusu yönetmekte başarılı olamayan geçmiş iktidarlar, sadece yeni gelen nüfusa sağlıklı yerleşim alanları sunamamakla kalmadı, şehirlerimizin kadim miraslarına da sahip çıkamadı" dedi.

'HUZURUN KOL GEZMEDİĞİ ŞEHİR AKILLI OLSA NE OLUR?'
Her yeni dönemin beraberinde yeni ihtiyaç, talep ve sıkıntıları da getirdiğine işaret eden Sezer Ateş " Çağın ötesine geçemeyen şehirler bir süre sonra cazibelerini yitirmeye mahkumdur" dedi. İnşaat sektöründe uzun yıllar hizmet veren Sezer Ateş, Uşak'ta gerçekleştirdiği "Sancak Şehir" projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ateş, Kemalöz Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde yer alan ve şehir merkezine 5 dakika mesafede olan Sancak Şehir Uşak Konutlarının, lokasyon olarak şehrin girişinde doğa ve şehir manzarasıyla eşsiz görselleri bir araya getiren özellikte olduğunu belirterek "Şehirlerimizde bir yandan tarihi, kültürü, medeniyeti,ormanı ve yeşili koruyacak, diğer yandan yeni ihtiyaçlara uygun yatırımlara yöneleceğiz. Yaşlı, kadın, çocuk, engelli dostu olmayan, günün 24 saati sokaklarında huzurun kol gezmediği bir şehir akıllı olsa ne olur, olmasa ne olur? Şahsiyeti olmayan, insanı öncelemeyen, dört bir yanında ilim, irfan, sanat ocakları tütmeyen bir şehrin aklı da olmaz. Kapı komşusunun halini bilmeyen, sokağından, semtinden, mahallesinden bihaber insanlarla dolu bir şehir ruhunu kaybetmiş demektir. İşte bunun için bizim hem akıllı, hem medeniyet sembolü şehirlere ihtiyacımız var. Bu ikisini birlikte başarmadan, şehirlerimize hakkıyla hizmet etmiş olamayız" ifadelerini kullandı.

Sezer Ateş, SANCAK ŞEHİR Uşak Konutlarında ortak amacın, SANCAK ŞEHİR'de yaşayan burada daire sahibi olan halkımıza, daha az maliyetle daha etkili, kaliteli bir yaşamla birlikte daha verimli bir hizmet sunabilmenin gayreti içindeyiz" dedi.

Ateş "SANCAK ŞEHİR UŞAK Konutları ile birlikte Marka şehirler hedefimize giden yol, akıllı şehir çözümlerinden geçiyor. Biz eser üretmenin, gelecek nesillerin gönlünde bu şekilde yer etmenin peşindeyiz" dedi.

PROJE ÜZERİNDE 3 YIL ÇALIŞILDI
Sancak Şehir ’in hazır projelerle ilerlemeyip sadece Projesi için 3 yıl uğraştıklarını dile getiren, Sezer Ateş, “2016 yılında ilk projemizi Banaz ilçemizde yaptık. 130 dairelik bir projeyi tamamlayıp hemşerilerimize teslim ettik. Teslim ettiğimiz binalar birer yaşam alanı olarak Banaz’a kazandırılmıştır. Yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalıştığımız ve bugün temellerinden yükselen Sancak şehir projemizle halkımızın karşısına çıktık. Patentini aldığımız Sancak Şehir ile bir Türkiye markası olma yolunda hedeflerimizi ortaya koyduk. Burası Sancak Şehir Uşak, bundan sonraki projemiz Sancak Şehir İzmir olarak düşünüyoruz” dedi.

SANCAK ŞEHİR ADI ÜSTÜNDE TAM BİR ŞEHİR KOMPLEKSİ
Şehir merkezine gitmeye gerek kalmayacağını anlatan Sezer Ateş, “Sancak Şehir Uşak projemiz, 4 blok, 3+1, 183 metrekare, 208 daire ve 2 blok, 2+1, 130 metrekare 68 daire şeklinde inşaatına başladığımız bir proje. Projemiz son deprem yönetmeliğine uygun, konforlu ve kalite yapısı ile toplamda 6 blok 276 daire ve 16 işyerinden oluşmaktadır. . İçerisinde yüzme havuzu, spor salonu, buhar hamamı, sauna, çocuk oyun parkı, tenis, basketbol gibi bütün aktiviteleri içinde barındıran bir yaşam alanı. Yani sizi dışarıya göndermeyecek modern bir akıllı şehir projesi. Binaların altında 16 adet işyeri var. Bu işyerlerini market, fırın, kreş, kuaför gibi değerlendireceğiz. Şehir merkezine 5 dakika mesafede olan Sancak Şehir Uşak Konutları lokasyon olarak şehrin girişinde doğa ve şehir manzarasıyla eşsiz görselleri bir araya getiren özelliktedir” dedi..

Dairelerin yüzde 80’e yakının satışının gerçekleştiğini anlatan Sezer Ateş, “Vatandaşlarımız projemize ciddi anlamda ilgi gösterdi. Öncelikle satış ofisimize gelen projemizi bizzat görerek tercih eden tüm alıcılarımıza teşekkür ederim. Uşak’a yakışır bir proje yaptığımızı tekrar anlamış bulunuyoruz. Şuanda 208 dairemizden 35 tanesi alıcılarını bekliyor. Dairelerimizi hem oturmak, hem de yatırım için alan herkesin karlı bir alışveriş yaptığınız buradan söylemek istiyorum. Çok kısa sürede dairelerimizden ciddi anlamda kar edecekler" diyerek sözlerini tamamladı..
Sancak Şehir Uşak Projesi KATALOG sayfasına ulaşmak için tıklayın!.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.