Hava Durumu

MESS, afet bölgelerine desteğini sürdürüyor

MESS, sel felaketinden en çok etkilenen Kastamonu ve Sinop illerine ulaştırdığı malzemeler ile yıkımla mücadele eden vatandaşların ve ekiplerin acil ihtiyaçlarına destek oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2021 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
MESS, afet bölgelerine desteğini sürdürüyor

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan sel felaketinden etkilenen halkın yaralarının sarılmasına katkıda bulunmak için hazırladığı yardım malzemelerini selden en çok etkilenen Kastamonu ve Sinop’a ulaştırdı.

MESS üyelerinin iş birlikleri ile doğal afet durumlarında stoklara hızlı bir şekilde ulaşılarak ihtiyaçların belirlendiği ve aksiyon alındığı MESS Ortak Satın Alma Platformu üzerinden temin edilen yardım malzemeleri, bölgeye en kısa sürede iletildi.

Yardım malzemesi desteği ile ilgili MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol; sel felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi. Orman yangınlarında da olduğu gibi MESS olarak yaraların sarılması, acil ihtiyaçların karşılanması için üyelerimiz ve iş ortaklarımızla hemen harekete geçtiklerini anlatan Akkol, "İhtiyaçları belirleyip, çok hızlı bir şekilde temin ederek bölgeye sevk ediyoruz. Tekrar yaşanmamasını dilediğimiz bu felakette yine üyelerimizle birlikte ülkemizin yanındayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.