Hava Durumu

KANDEMİR "Biz hazırız"

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası kurduğu Güneş Enerji Santrali (GES) ve Araç Şarj İstasyonları ile çevreye duyarlılığını göstererek, üyelerine örnek olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2021 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2021 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
KANDEMİR "Biz hazırız"

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası  63 Kw gücündeki Güneş Enerji Santralini ve 2 adet Araç Şarj İstasyonunu devreye aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; Odamız bu uygulama ile alternatif enerji kaynaklarının kullanımı konusunda tüccar ve sanayicimizi bilinçlendirerek öncülük etmeyi amaçlamaktadır. Temiz enerji üretimini desteklediğimiz bu projemiz ile ayrıca üyelerimize daha fazla hizmet edebilmek adına Oda bütçesine de katkıda sağlamış olmaktayız.

Aynı zamanda tüm dünyada önemli yere sahip elektrikli araçlar için de Uşak Ticaret ve Sanayi Odası önünde bulunan araziye 2 adet şarj istasyonu da kurduklarını belirten Kandemir;  ‘’Ülkemiz her alanda değişen ve gelişen teknolojiye ayak uyduruyor. Elektrikli araçlara ilgi her geçen gün artmakta. Yerli otomobilimiz TOGG’un piyasaya çıkmasını heyecanla bekliyoruz. İlgi şimdiden çok fazla. Bizde TOGG ve diğer markalar için hazırlığımızı tamamladık. Bu uygulamaların örnek teşkil etmesini umuyor, ilimize ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

KURUMSAL YAPIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ!.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası çalışmalarında verimliliği arttırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla sahip olduğu İSO 900:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belge yenileme denetimleri başarılı bir şekilde sonuçlandı.

TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik görevlisi Şahap Gürler Paşa tarafından odada yapılan tetkikte, hazırlanan dokümanlar ve uygulamalar incelendi. UTSO’nun kurumsal yapısını güçlendirmek adına yapılan çalışmalar ve bu konuda yönetim ve çalışanların gösterdiği gayret memnuniyet verici bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.