Hava Durumu

Başkan Işık: "Yatırımcılara desteğimiz sürecek"

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin 5. Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2021 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2021 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Başkan Işık: "Yatırımcılara desteğimiz sürecek"

Toplantıda konuşan Başkan Işık, seçimde güven tazeleyen MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı İsmail Tosun’a başarılar diledi.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan İsmail Tosun, güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurulda konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yeniden başkanlığa seçilen İsmail Tosun ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Başkan Işık, MÜSİAD üyelerine Kütahya ekonomisine ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Işık son olarak, Kütahya’ya yapılan yatırımları desteklerini ve yatırımcılara yönelik her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan İsmail Tosun tekrar seçildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanlığının 5. Olağan Kongresi Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Genel Merkez Üretim ve Ticaret Üst kurul Başkanı Oktay Dede, 2. Bölgeden sorumlu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Taşdöken, STK Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, bazı kamu kurumu müdürleri ve üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kongrede, Başkanlığa İsmail Tosun tekrar seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Ali Hammad Dursun, Ahmet Dülger, Harun Buhan, Ahmet Özten, Rıza Kenan Uzman, Harun Öztulum, Abdullah Ünal, İzzet Akbulut ve Hidayet Umut seçildi.
Başkan İsmail Tosun, başkanlık görevini kendisine layık gören üyelere teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.