Hava Durumu

Aday mühendislere eğitim verdi.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Simav İşletme Müdürlüğü ziyaretinde yeni göreve başlayan Orman Mühendisleri ile görüştü ve daha sonra üretim sahalarında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 04:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 04:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Aday mühendislere eğitim verdi.

Orman Mühendisleri ile yaptığı toplantıda kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Bölge Müdürü Hasan Keskin; “ Ormancılığımıza yapacağınız tüm çalışmalar ve katkılar için şimdiden sizlere teşekkür ediyorum. Uzun yıllar vatanımıza, milletimize, ormanlarımıza büyük bir özveri ve fedakarlıkla hizmetlerde bulunacaksınız. Bizim işimiz dağda bayırda. Geleceğe ormanlarımızı en iyi şekilde aktarmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu bağlamda çalışma hayatınız hep başarılarla dolu olsun. Görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Toplantının ardından Simav Orman İşletme Müdürlüğü Korucuk Orman İşletme Şefliği 53-54-83-84 No’ lu Endüstriyel Plantasyon bölmelerindeki üretim faaliyetleri incelendi. Programların zamanında gerçekleştirilmesi için tüm tedbirlerin bir an önce alınması ve uygulamaya geçilmesi talimatını veren Müdür Keskin; Daha sonra Kiçir Orman İşletme Şefliği üretim bölmesi ve orman deposundaki çalışmaları yerinde inceledi.
Keskin, ormanların ana ürünü olan odun hammaddesinin satışa hazır hale gelene kadar olan sürede yapılan tüm çalışmaların özenle gerçekleştirilmesini ve malların saklandığı ve korunduğu yer olan depolardaki ürünlerin kalite, boy ve çap sınıflarına ayrılarak en iyi şekilde düzenlenmesi gerektiğini söyleyerek, yapılan tüm çalışmalar için tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Arazi incelemesinde Bölge Müdürü Hasan Keskin’e; Simav Orman İşletme Müdürü Osman Aksoy, Korucuk Orman İşletme Şefi İsmail Aydoğan, Kiçir Orman İşletme Şefi Mehmet Çetin, yeni göreve başlayan Orman Mühendisleri eşlik etti.

Aday mühendislere eğitim verdi
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, aday orman mühendislerini ormancılık faaliyetlerine hazırlamak amacıyla iş başı eğitimi düzenlendi.
Düzenlenen iş başı eğitiminde özellikle, orman idaresi ve planlama, işletme ve pazarlama, silvikültür ile orman zararlıları ile mücadele konuları olmak üzere tüm ormancılık konularında uygulamalı eğitim verildi. Bölge Müdürü Hasan Keskin, yapılan uygulamalı eğitimlerin Aday Orman Mühendisleri için verimli geçmesi dileklerini ileterek, genç mühendislerin gelecekte ülkemiz ve teşkilatımız için hayırlı işler yapmalarına vesile olacağı inancında olduğunu ifade etti.

Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğü Ören Orman İşletme Şefliği sınırlarında yapılan eğitime, Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Orhan, Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü İlhan Mert, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı, Orman Zararlıları İle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Ertem, Kütahya Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem, Orman İşletme Şefleri ve aday orman mühendisleri katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.