Hava Durumu

Yaşlılar Haftasını böyle kutladı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Yaşlılar Haftası etkinliği çerçevesinde milletvekillerinin ve tüm teşkilat mensuplarının katılımlarıyla il, ilçe, belde ve köylerdeki 218 hanede büyükleri ziyaret ederek hayır dualarını aldıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2021 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2021 00:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Yaşlılar Haftasını böyle kutladı

İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, “Ömürlerini ülkemize ve milletimize ailesine hizmetle geçiren, milli kültürümüzü manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve hayatımızın en kıymetli değerleri olan büyüklerimiz, geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan bir kaynaktır. Salgın dolayısıyla en büyük fedakarlığı yapan dedelerimizi, nenelerimizi, amcalarımızı, teyzelerimizi kucaklayamasak ta, ellerini öpemesek de onları çok seviyoruz. Onlar bizim en kıymetlilerimiz, hepsini saygıyla hürmetle selamlıyorum. Tüm büyüklerimizin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Başkan Ceyhun, Okçu Mahallesinde ikamet eden en yaşlı üye 91 yaşındaki Gülsüm Uslu’yu ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti. Ceyhun, Gülsüm Uslu’yla bir süre sohbet ederek hayır duasını aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.