Hava Durumu

Terfi edildi,tenzil edildi,terfi edildi yeniden tenzil edildi

Dayıoğlu'nun durumu yılan hikayesine döndü

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Terfi edildi,tenzil edildi,terfi edildi yeniden tenzil edildi

22 Kasım 2016 tarihinde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname kamu görevinden ihraç edilen Nurullah Cahan yönetimindeki Uşak Belediyesinin Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, 14 Temmuz 2017 tarihin de yayımlanan 692 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevine iade edilmişti.

22 Kasım 2016 tarihin de yayımlanan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnamelerle Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu'nun da aralarında bulunduğu, 7 kamu kurumunda görevli 38'i polis toplam 68 kamu çalışanı ihraç edilmiş, Uşak Genç İş Adamları Derneği ile Enerji Verimliliği Derneği Uşak Şubesi de kapatılmıştı.

14 Temmuz 2017 tarihinde 692 Sayılı KHK ile kamu görevine iade edilen ve Uşak Belediyesi eski Başkanı Nurullah Cahan döneminde Fen İşleri Müdürlüğüne getirilen Mustafa Dayıoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından Ak Partili Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından atamayla yine  fen işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı yapılmıştı. Fetö soruşturması kapsamında 22 Kasım 2016 Yılında görevinden alınan Dayıoğlu o dönemde Uşak Belediyesinin iştiraki olan UTAŞ A.Ş bünyesinde, çalışmaya devam etmişti. Bu esnada memuriyet hayatına geri dönebilmek için gerekli itirazları yapmış dönemin Belediye Başkan Yardımcısı H.Ufuk Uğur tarafından da hukuki destek verilmişti. 2017 Yılında yeniden Uşak Belediyesindeki görevine dönerek memuriyet hayatına devam eden Fen İşleri eski müdürü Mustafa Dayıoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından görevi devralan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından bu kez aynı zamanda Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmişti.
KAMUOYU TEPKİSİ BAŞKAN MEHMET ÇAKIN'I RAHATSIZ ETTİ!.
Adı Uşak Belediyesi eski Başkanı Nurullah Cahan ile daha çok ön plana çıkan bu nedenle Ak Parti İl Teşkilatında ciddi rahatsızlığa neden olan Mustafa Dayıoğlu'nun isminin aynı zamanda fetö ile anılması Mehmet Çakın yönetimindeki Uşak Belediyesinde ve Uşaklılarda tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesaplarından Mustafa Dayıoğlu ile ilgili çeşitli yorumlarda bulunan vatandaşlar, Dayıoğlu'nun daiçinde bulunduğu Nurullah Cahan kadrosunun Uşak'ı maddi manada batağa sürüklediklerini belirterek tepki göstermişlerdi. 

BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN ALINDI,PROJELER MÜDÜRÜ YAPILDI!.
Yaklaşık 10 ay belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Dayıoğlu, Ak Parti İl Teşkilatı ile birlikte Uşaklıların verdikleri tepkiler nedeniyle Mehmet Çakın tarafından bu kez Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden yeniden alındı. Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Dayıoğlu bu kez Etüd ve Projeler Müdürü yapıldı.
Ulaşım Hizmetleri Müdürü  Mehmet Kurnaz ve Park Bahçe Müdürü Mehmet Ali Demir  Başkan Yardımcılığına atanırken Emre Kocabıyık da fen işleri müdürlüğüne atandı. Kurnaz ve Demir diğer müdürlük görevlerine de devam edecekleri bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.