Hava Durumu

Taziye ve Kutlama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Annesi'nin vefatıyla ilgili sosyal medya adresinden bir mesaj yayınlayan Altay ardından doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2021 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2021 07:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Taziye ve Kutlama

Türkiye Büyük Millet Meclisi İstihbarat Komisyonu Başkanı ve Uşak Milletvekili Mehmet Altay twitter adresinden yayınladığı ilk mesajında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya başsağlığı diledi. Altay "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun vefat eden muhterem annesine Allah’tan rahmet, Sayın Bakanımıza, değerli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.Rabbim merhametiyle muamele eylesin" dedi.

İkinci mesajında ise sağlık çalışanları ile doktorları unutmadı. 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili yine sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada "İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren, koronavirüs salgın döneminde kendi hayatlarının da büyük risk altında olmasına rağmen büyük bir çaba ve gayretle görevlerini ifa eden doktorlarımız ile diğer sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutlar, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı bir ömür dileklerimle selam ve saygılarımı sunarım. Ahirete intikal etmiş sağlık çalışanlarımıza da Yüce Allah'tan rahmet dilerim" dedi.. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.