Hava Durumu

Taziye mesajı yayınladı

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren ve yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda yatmakta olan Uşak Manavlar Odası Başkanı Arif Işık yaşamını yitirdi. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın taziye mesajı yayınlayarak ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Taziye mesajı yayınladı

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren ve yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda yatmakta olan Uşak Manavlar Odası Başkanı Arif Işık  yaşamını yitirdi. Arif Işık sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verilirken genç başkanın doktor ihmalinden öldüğü iddiaları gündeme geldi. İddialara göre Arif Işık kalp krizi geçirirken Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil serviste görevli doktor tarafından bir şeyin yok diyerek geri gönderildi. Işık ikinci defa kalp krizi geçirip kalbi durduktan sonra evinden ambulansla hastaneye tekrar götürüldü ve kalbi yeniden çalıştırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Işık’ın yakınları doktor ihmali olduğunu belirterek hastanede olay çıkardı. Işık’ın yakınlarını sakinleştirmek için Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay ile Vali Funda Kocabıyık’ta hastaneye gitti. İddialara göre doktor hasta yakınlarından korunmak için camdan kaçırıldı. Işık’ın ailesi Acil Servis’te görevli doktor Sinan Cengiz’den şikâyetçi oldu.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın taziye mesajı yayınladı.
Uşak Manavlar Esnaf Odası Başkanı Arif Işık'ın yaşamını yitirmesiyle birlikte sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayan Başkan Mehmet Çakın "Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek yoğun bakımda tedavi altına alınan Uşak Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanımız Arif Işık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Evli ve 2 çocuk babası Başkan Arif Işık’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Paçaçıoğlu köyünde toprağa verildi.

Cenazeye AK PArti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, CHP İl Başkanı Ali Karaoba, İyi Parti İl Başkanı Şener Toköz, İlçe Başkanı Hakan Savaş, MHP İl Başkanı Ayhan Kınden, DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.