Hava Durumu

Öncesi ve Sonrası

DOKUZSELE DERESİ ISLAH ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2021 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2021 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Öncesi ve Sonrası

Uşak Belediyesi şehri baştan başa dolaşan Dokuzsele Deresi için başlattığı ıslah çalışmalarını tamamladı. Yeni yüzüne kavuşan Dokuzsele Deresi, temizlendikten sonra ilaçlanarak sağlıklı hale getirildi.

Hem Sağlık Hem Görüntü

Uşak Belediyesi bir süredir vatandaşlardan gelen talep ve istekleri değerlendirerek Dokuzsele Deresi boyunca ıslah çalışması gerçekleştirdi. Çokkozlar Mevkiinden başlayan çalışmalar şehir merkezinde Kentsel Dönüşüm TOKİ alanına kadar devam ettirildi. Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı çalışmayla Dokuzsele Deresi hem sağlık açısından hem de görsel açıdan daha uygun bir yapıya kavuşturulmuş oldu.

Çalışmalar Bir Hafta Sürdü
Bir hafta boyunca iş makineleri ve ekipman desteğiyle çalışan dört farklı müdürlükten ekipler; derenin içerisinde bulunan tüm atıkları ve birikintileri topladı. Yaklaşık dört kilometrelik bir alanı kapsayan temizlik çalışmalarının ardından dereyi her türlü haşere ve sineğe karşı önlem olarak ilaçlayan ekipler derenin yeni ve sağlıklı görüntüsüne kavuşmasını sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.