Hava Durumu

Linda'nın kahramanı Uşak İtfaiyesi

Uşak’ta bir evin bodrum katında çıkan yangının ortasında kalan 'Linda' için ekipler seferber oldu. Yangından kurtarıldıktan sonra itfaiye ekipleri köpeğe hava maskesi takarken polis ekipleri ise köpekle yakından ilgilendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Linda'nın kahramanı Uşak İtfaiyesi


Edinilen bilgilere göre, 
Uşak merkeze bağlı Atatürk mahallesi 2.Sümbül Sokak’ta Ümit Güler’e ait müstakil evin bodrum katında henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Dumanları fark eden Güler’in komşuları Uşak Belediyesi itfaiyesine haber verdi. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri sevk edildi. 10 Kasım dolayısıyla çocuklarını okula götüren ev sahibi Ümit Güler ve eşi Nejla Güler'de yanan evlerine geri döndü. Ev sahipleri, evin bodrum katında bir köpek ve güvercinleri olduğunu söyledi.

Yangına müdahale eden ekipler, yoğun dumandan dolayı etkilenen hayvanlar için içeride kurtarma çalışması düzenledi. İtfaiye ekiplerinin arama çalışması sırasında polis ekipleri ise Ümit Güler’e güçlükle hakim oldu. İtfaiye ekipleri çalışmalarıyla dumandan etkilenen köpeği kurtarırken Ümit Güler ve Nejla Güler gözyaşlarına hakim olamadı. Dumandan etkilenen köpeğe itfaiye ekipleri oksijen tüpüyle kullandıkları maskeyi köpeğe takarken polis ekipleri de köpekle yakından ilgilendi. Korkudan kaynaklı şoku atlatan köpek ise sahiplerinin yanına giderek kendisini sevdirdi. Yangın itfaiye ekiplerince eve sıçramadan söndürülürken bodrum katta bulunan 20 güvercinin ise telef olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.