Hava Durumu

İki Belde İki Başkan

Biri Kurban Bayramının 1. günü beldesini suyla buluşturdu. Diğeri

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2020 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2020 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
İki Belde İki Başkan



Uşak'ın Sivaslı ilçesine bağlı Ak Partili Tatar ve Selçikler Belediyesi Kurban Bayramında da çalışmalarını sürdürdü. Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün,Kurban Bayramının 1. günü beldesinde açtırdığı ikinci kuyu sayesinde suyla buluşturdu. Selçikler Belediye Başkanı Osman Çakar ise Beldesine kazandırdığı yeni Belediye Hizmet binasına taşındı.

31 Mart seçimlerinde Ak Parti'den 7. kez Belediye Başkanı seçilen ve hizmette 35 yılını tamamlayan Selçikler Belediye Başkanı Osman Çakar ""Biz hizmet için göreve talip olduk. AK Parti'li iki belediye başkanı olarak bu güne kadar yaptıklarımız ortada. Bundan sonra daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Tecrübe ve partimizin gücüyle çalışacağız. Önümüzdeki kalan 4 yılı çok iyi değerlendireceğiz. Bizlerin ilk günkü heyecanla çalışacağından kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Bugüne kadar vaat ettiğimiz yapamadığımız bir şey olmadı. Bu güne kadar her ikimizde hem değerli kardeşim Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün hem de ben Osman Çakar, herkese eşit mesafede olduk. Belediye Başkanlığını yaptığım Selçikler Beldemizin çözüm bekleyen önemli bir sorunu yok, inşallah önümüzde çok daha güzel günler olacak" dedi Başkan Çakar açıklamasında, 2 bin nüfuslu beldenin altyapı sorunlarının tamamının çözüldüğünü, bu dönemde ise sosyal projelere önem vereceğini belirtti."

Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün " Selçikler Belediye Başkanımızla birlikte görüş alışverişinde bulunarak her iki beldemizde olan eksiklikleri yardımlaşarak gidermeye çalışıyoruz. Başta Sayın Valimiz Funda Kocabıyık ile birlikte çok değerli milletvekillerimiz Mehmet Altay ve İsmail Güneş'in de destekleriyle,Uşak İl Genel Meclisi Başkanımız Nuri Aslan ve Uşak Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'ın da sayesinde Uşak genelinde adeta bir ortak çalışma seferberliği ilan edildi. Uzun süredir tek kuyu ile beldemizdeki su ihtiyacını karşılıyorduk ancak ikinci kuyuyu açmak içinde girişimlerde bulunmuştuk. İşte bugün bu çalışmamızın meyvesini aldık. Çok şükür beldemizi Kurban Bayramının 1. gününde suyla buluşturduk. Diğer taraftan Tatar Beldemizde bu dönemde 1500 metrekare kaldırım çalışmamızı bitirdik, parke yol döşeme işimiz halen devam ediyor. Bu yıl toplamda 15 bin metrekarelik bir parke yol döşememiz yapılacak. Şu ana kadar takribi 5000 bin metrekarelik bir alanı bitirdik. Son olarak bayramın 1. gününde beldemizi suyla buluşturmanın huzuru ve mutluluğu içindeyiz. 152 metreden çıkardığımız su ile beldemizin su ihtiyacını giderdik. Bu günlere gelmemizde bizlere destek olan herkese teşekkürü bir borç biliyor,tüm Uşaklı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını yürekten kutluyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.