Hava Durumu

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE

Kaydını yaptıran herkes bu şenlikte eğlenceye doyacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2022 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2022 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE

Uşak Belediyesi’nin çocuklara armağanı Bilim-Sanat Çocuk Şenliği’nin üçüncüsü, birbirinden eğlenceli aktivitelerle bu hafta sonu başlıyor. Geçtiğimiz yıllarda iki defa düzenlenen ve çocukların büyük bir keyifle katıldığı şenlik, 23 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında etkinliklerini sürdürecek.

Hem çocukların hem de ailelerin birbirinden farklı atölyelerde gerçekleşecek aktivitelerle eğlenebileceği şenlikte, dört farklı çocuk oyunu sergilenecek. Beş Haylaz, Anadolu Masalları, Çikolata Dükkanı ve Gökkuşağının Altında adlı çocuk oyunlarının izleyiciyle buluşacağı şenlikte ayrıca; ünlü illüzyonist Sermet Erkin heyecan dolu gösterilerini çocuklar için sergileyecek.

İlk bir hafta Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan şenlik kapsamında son dört gün eğlence mahallelere de taşınacak. 30 Ocak’ta Fatih Mahallesi, 31 Ocak’ta Elmalıdere Mahallesi, 1 Şubat’ta Aybey Mahallesi ve 2 Şubat’ta Dikilitaş Mahallesi’nde kurulacak atölyelerle mahalle sakinlerini renkli görüntülerle buluşturacak olan Çocuk Şenliği kapsamında, tiyatro etkinlikler ve eğlence AKM’de hız kesmeden devam edecek.

Şenlik boyunca çocukları ağırlayacak olan robotik kodlama atölyesi, masal atölyesi, uygulamalı el becerileri atölyesi, resim atölyesi ve tiyatro istasyonu atölyelerinin yanı sıra; bilim şov, renkli yarışmalar, el ve yüz boyama etkinlikleri, sınırsız müzik, dans, eğlence ve ikramlar da ailelerle buluşacak.

Kayıtlar AKM’de Yapılacak

Hacivat – Karagöz, tahta bacaklar ve jonglör gösterileriyle renklenecek olan şenliğin açılışında karşılamayı konuşan robotlar yapacak. Heyecan ve eğlencenin keyifli görüntülere sahne olacağı şenlikte ayrıca, daha önceki yıllarda düzenlenen şenliklere katılan çocukların hazırladığı resimler AKM sergi salonunda sergilenecek.

3. Bilim-Sanat ve Çocuk Şenliği’ne katılmak isteyenler, Atatürk Kültür Merkezi içerisinde kurulan kayıt masasına giderek başvurularını gerçekleştirebilecek. Detaylar için www.usakkultursanat.com adresi ziyaret edilebilecek, 0276 2275163 numaralı telefondan da bilgi alınabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.