Hava Durumu

HAFTASONUNU TATLI REKABETLE GEÇTİ

Başkan Çakın Gençleri Yine Yalnız Bırakmadı

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2022 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2022 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
HAFTASONUNU TATLI REKABETLE GEÇTİ

Geçtiğimiz haftalarda Valorant adlı video oyunu için turnuva düzenleyen Genç Kuşak Topluluğu, bu hafta sonu dünyaca ünlü futbol video oyunu Pro Evolution Soccer (PES) 2021 turnuvasıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Milli Futbolcumuz Ahmet Çalık anısına düzenlenen turnuvaya ilgi yoğundu.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın da üzerinde Ahmet Çalık’ın fotoğrafının bulunduğu bir Uşakspor formasıyla katıldığı turnuvaya, tatlı rekabet ve kardeşlik görüntüleri hakim oldu. Yüzün üzerinde katılımcının yer aldığı turnuvada gençler eğlenirken, Başkan Çakın da kendilerine eşlik etti. Gençlere kimi zaman oyunla ilgili sorular soran Başkan Çakın, kimi zamansa gençler arasındaki mücadeleleri izleyerek oyunun gidişatı hakkında eğlenceli yorumlarda bulundu.

“Genç Kuşak Büyük Bir Aile”
Katılımın ücretsiz olup dereceye girenlerin ödüllendirileceği turnuvaya katılan gençlerden Uşak Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Celal Ceyhun, Genç Kuşak’ın Uşak genelinde birçok etkinlik yaptığını hatırlatarak, kendisinin de her etkinliğe katıldığını anlattı. Ceyhun; “Bugün de yine bir turnuvamız var. Yeni insanlar tanıyoruz. Genç Kuşak gerçekten büyük bir aile. Biz çok eğleniyor, güzel vakit geçiriyoruz” diye konuştu. Gençlik Merkezi olarak kullanılan Kulealtı’nın faaliyete başladığını da anlatan Ceyhun, Başkan Çakın’a teşekkürlerini iletti.

Genç Kuşak’a Teşekkür
Genç Kuşak tarafından düzenlenen organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversite Öğrencisi İsmail Çakın da “Belediye Başkanımız ve Genç Kuşak Ekibi’ne teşekkür ediyorum. Güzel bir organizasyon oldu” ifadelerini kullandı.

“Bu Ortamı Yakalamak Çok Hoş”
Lise öğrencisi Muhammet Batuhan Çullukoğlu da ortamın heyecanına değinerek; “İlk defa bir Genç Kuşak Etkinliği’ne katıldım. Bu ortamı yakalamak çok hoş. Hep beraber güzel bir dönemdeyiz. Kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

“Uşak Adına Çok Sevindirici”
Hafta sonunu bu etkinlikle değerlendirdiğini anlatan Mustafa Güre de “İlk defa bir Genç Kuşak programına katılıyorum. Çok heyecanlı bir ortam var. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Uşak adına çok sevindirici. Böyle bir etkinlik düzenlediği için Başkanımıza da teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“İnce Düşünülmüş Güzel Bir Uygulama”
Lise Öğrencisi Can Karakuz ise etkinliğin Ahmet Çalık anısına düzenlenmesinin kendisini çok duygulandırdığını anlatarak, “Bence ince düşünülmüş güzel bir uygulama. Ahmet Çalık çok değerli bir futbolcuydu. Galatasaray’ın eski oyuncusu, vefat ettiğinde Konyaspor’da oynuyordu. Bu etkinliğin O’nun anısına düzenlenmiş olması beni çok derinden etkiledi” diye konuştu.

Turnuvaya katılan ve derece elde eden gençlerin ödülleri, önümüzdeki günlerde Başkan Çakın tarafından takdim edilecek…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.