Hava Durumu

Eşi tarafından öldürüldü

Uşak'ta yaşayan Yaşar Akbulut ismindeki genç adam eşi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı E.A'nın, Yaşar Akbulut'un ilk eşinden olan 6 yaşındaki oğlunu evde istemediği için aralarında tartışma çıktığını ve alkollü olduğunu bir anda cinnet geçirdiğini söylediği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2021 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2021 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Eşi tarafından öldürüldü

Edindiğimiz bilgilere göre bu akşam saatlerinde Uşak'ın Karaağaç Mahallesinde yaşayan ve oto yıkama istasyonu çalıştıran Yaşar Akbulut eşi E.A tarafından 6. yaşındaki çocuğunun gözleri önünde vucudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Altı yaşında bir erkek çocuk sahibi olan Yaşar Akbulut'un ilk eşinden olan oğlu olay anında dehşete düşüp korkuyla "Babam ölüyor" diyerek apartman sakinlerinden bağırarak yardım istediği belirtildi.
Apartman sakinlerinin ambulansı çağırmasıyla birlikte olaya ilk müdahaleyi yine komşuları olan ve aynı apartmanda yaşayan bir sağlıkçı tarafından yapıldığı ve ilk anda nabzın çok az attığı ancak kalbin iki kez durduğu suni teneffüsle yeniden hayata döndürüldüğü gelen bilgiler arasında.
Ambulansın gelmesiyle olaya müdahale eden sağlık personeli ve doktorlar tarafından Yaşar Akbulut'un tedavisini yapmak üzere hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan E.A ise sorgusu yapılmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç adamın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Olayın çıkış nedeni Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından araştırılırken gözaltına alınan Yaşar Akbulut'un eşi E.A'nın ilk anda "bıçağın üstüne düştü" dediği iddia edildi. Ancak Yaşar Akbulut'un vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak darbesi olması, olayın bir cinayet olması ihtimalini güçlendiriyor. 


Şüpheli S.A. ise ekiplerce olay yerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.