Hava Durumu

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

TBMM İstihbarat ve Güvenlik Komisyonu Başkanı,Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumhuriyetin 98. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.Altay "Karşımıza çıkarılan tüm esaret zincirlerini ve engellemelerini dün milletimizle birlikte nasıl aştıysak aynı kararlılık ve inançla aştık,aşacağız. Boyun eğmeyeceğiz"dedi

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2021 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2021 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Altay yayınladığı mesajda;
"Büyük zaferlerle kurduğumuz Cumhuriyetimizin 98. yıldönümüne erişmenin mutluluğu ve gururunu milletçe yaşıyoruz bugün.

Milletimiz, başlattığı kurtuluş mücadelesinin zaferle sonuçlanmasının ardından bağımsızlık mücadelesi ile Türk Milleti'nin esaret zincirini hiçbir zaman kabul etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmişti. Bugün de, ilelebet yaşayacak bu millet, karşısına çıkacak engellere boyun eğmeyeceğini, tüm engelleri büyük bir cengaverlikle aşıp yoluna devam edeceğini tüm dünyaya göstermiş ve göstermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 98. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız ve milletimizin bekası, birliği ve dirliği için şahadete yürüyen Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.