Hava Durumu

Başkan Çakın "Bayramda tedbirlerimizi aldık"

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çakın can güvenliği için trafik kurallarına eksiksiz uyulması çağrısında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2022 00:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2022 00:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Başkan Çakın "Bayramda tedbirlerimizi aldık"

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan on bir ayın sultanı ve manevi iklimin ayı Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznünü yaşadıklarını paylaşan Başkan Çakın, bayrama kavuşmaktan da büyük bir neşe duyduklarını kaydetti.

Mesajında, bayramların kavuşmanın sembolü olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Çakın, "Hasretlerin sona erdiği, insanların sevgiyle kucaklaştığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar; dargınlıkların geride bırakıldığı, dayanışmanın en üst noktalara taşındığı, birlik ve beraberliğin perçinlendiği zamanlardır. Bir toplumun millet olma şuurunu en güzel şekilde yansıtan bayramlar bizlerin en değerli ortak paydasıdır. Özellikle geride bıraktığımız Ramazan ayı, dayanışma ruhunu her zamankinden çok daha ileri bir seviyeye getirmiş durumdadır. Geçmişten geleceğe taşıdığımız derin bağları güçlendiren bayramlar aynı zamanda tasanın sevince dönüştüğü, yeni umutların yeşerdiği özel günlerdir. Bu Ramazan Bayramı'nın da halkımız açısından en güzel biçimde idrak edilmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların bayram süresince bir aksaklık yaşamaması adına gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Başkan Çakın mesajına şöyle devam etti:
"Ben mübarek Ramazan Bayramı'nın başta hemşehrilerimize, milletimize ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum."
Bayram için yola çıkan ve geri dönecek olan vatandaşlara da hitap eden Çakın, can güvenliği için trafik kurallarına eksiksiz uyulması çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.