Hava Durumu

Başınız Sağolsun Sayın Bakanım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, paylaştığı Tweette", İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2021 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2021 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Başınız Sağolsun Sayın Bakanım

 Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu için yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Servet Soylu için yarın öğle namazını müteakiben Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Soylu, daha sonra da Eyüp Sultan Mezarlığına defnedilecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, annesinin vefat ettiği hastaneye geldi.

Cenaze haberini alan Bakan Soylu, hastaneye geldi. Hastane girişinde bekleyen ilgililer, Bakan Soylu'ya taziye dileklerini iletti. Hastane önündekilerle bir süre konuşan Soylu, daha sonra hastaneye giriş yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesin cenazesi hastaneden alındı.
Bakan 
Soylu, cenaze aracının içinde hastaneden ayrıldı.

Bir süredir kalp sağlığı sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi için çok sayıda kişi hastaneye akın etti. Hastaneye geleler içinde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK PARTİ eski ve yeni dönem milletvekilleri ‘de vardı. Servet Soylu’nun cenazesi hastaneden alınıp, Bakan Süleyman Soylu'nun Bahçeşehir'deki evine götürüldü. Bakan Soylu, cenaze aracının içinde hastaneden ayrıldı. Bir süre hastanede kalan Soylu’nun yakınları da hastaneden ayrılırken, cenazenin yarın defnedileceği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesinin vefatı haberini alan çok sayıda isim hastaneye giderek, Soylu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Bakan Soylu, babası Hasan Soylu ve eşi Hamidiye Soylu ile taziyeleri kabul etti. Acı haberi aldıktan sonra hastaneye giden isimler arasında, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile eşi, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, kaymakamlar ve AK Parti ilçe başkanları yer aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun vefatının ardından üstüste taziye mesajları yayınlandı.
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu için mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun vefat haberinin ardından taziye mesajı yayımladı.
MHP lideri Devlet Bahçeli mesajında, şu ifadelere yer verdi:
"İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem Annesi Servet Soylu Hanımefendi’nin vefatından duyduğum üzüntüyü ifade ediyor, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."
Bakan Abdulhamit Gül: 
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem annesi Servet Hanımefendinin vefat haberini üzülerek aldım. Annemize Cenab-ı Allah'tan rahmet; Bakanımıza, ailesine ve yakınlarına sabırlar niyaz ediyorum.
Başımız sağ olsun.

Bakan Elvan: "İçişleri Bakanımız Sayın 
Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu hanımefendinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Rahmeti Rahman'a kavuşan muhterem annelerine Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Bakanımıza ve değerli ailesine Rabbim sabır versin."

İletişim Başkanı Altun: "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Servet teyzemize Allah’tan rahmet, başta sayın bakanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.