Hava Durumu

Banaz Cinayetinde 2 kişi tutuklandı

Uşak'ın Banaz ilçesinde Ferdi Gürpınar'ı tartışma sonucu av tüfeğiyle vurarak öldüren Y.B.S ve kardeşi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2020 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2020 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
Banaz Cinayetinde 2 kişi  tutuklandı

Uşak'ın Banaz ilçesinde Ferdi Gürpınar'ı tartışma sonucu av tüfeğiyle vurarak öldüren Yunus Burak Sayın ve kardeşi Fatih Sayın tutuklandı.
Uşak'ın Banaz ilçesi Derbent köyünde 26 Ocak tarihinde aralarında ki konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Yunus Burak Sayın arkadaşı olduğu öne sürülen Ferdi Gürpınar'ı av tüfeği ile vurmuştu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Gürpınar hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin Yunus Burak Sayın ve kardeşini gözaltına alan jandarma ekipleri işlemleri ardından şüphelileri adliyeye sevk etti. Şüpheliler Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

ALACAK VERECEK MESELESİYMİŞ!. 
İki kardeş Ferdi Gürpınar’ın alacak verecek meselesinden dolayı evlerini bastığını iddia ettiler. Jandarma da ki sorguları tamamlanan Yunus Burak Sayın ve kardeşi Fatih Sayın akşam saatlerinde Banaz’da Adliyeye sevk edildi.  Savcılıkta ki sorgularından sonra tutuklanmaları istemi ile mahkemeye sevk edildiler. Mahkeme iki kardeşi tutuklayarak cezaevine gönderdi.
Cinayete kurban giden Ferdi Gürpınar ise bugün Kabaklar köyünde toprağa verildi. Gürpınar’ın aynı zamanda Kapaklarspor’un başkanı olduğu evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.