Hava Durumu

99 Kaçak göçmen böyle yakalandı

22’si Çocuk 99 yabancı uyruklu göçmeni, balık istifi şeklinde kaçak olarak taşıyan 4 araç polis ekiplerince yakalandı. Yabancı uyruklu kişileri taşıyan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2021 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2021 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
99 Kaçak göçmen böyle yakalandı

Afyonkarahisar’da 22’si çocuk 99 yabancı uyruklu vatandaşı balık istifi şeklinde kaçak olarak taşıyan 4 araç polis ekiplerince yakalandı. Yabancı uyruklu kaçak göçmenleri taşıyan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğümüz Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda kentin giriş istikametinde yabancıları taşıdığı değerlendirilen üç araç durduruldu. Araçların içerisinde bulunan 4 şüpheli ve üzerlerinde kimlik ve kimlik yerine geçen herhangi bir belgesi bulunmayan 22'si çocuk toplamda 99 yabancı uyruklu şahıs balık istifi vasiyetinde yakalandı. Ayrıca yapılan çalışmaların devamında olayla bağlantısı bulunan 1 araç ve 1 şüpheli şahıs Uşak’ta durdurularak yakalandı.

Yabancı uyruklu şahısların sevkini sağlayan R.Ş., T.V., İ.Y., S.V. ve E.B. isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alındı. Söz konusu şahıslar yapılan adli işlemler neticesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4 araca ve 20 bin 165 TL paraya el konuldu. Haklarında idari işlem yapılan 99 yabancı uyruklu şahıs ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.