Hava Durumu

2 Tutuklama

Mesire alanında İlyas Filiz’in (39) iple bağlandıktan sonra dövülerek öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 4 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
2 Tutuklama

 Manisa’nın Salihli ilçesinde mesire alanında İlyas Filiz’in (39) iple bağlandıktan sonra dövülerek öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 4 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adala Mahallesi’nde İlyas Filiz (39), Ali A.’yı (31) bıçakla yaraladıktan sonra Ali A.’ın arkadaşları tarafından iple bağlanıp sopalarla dövülmüştü. Ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Filiz, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Filiz’in dövülerek öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen E.T. (27), M.K. (26), İ.D.E. (20), K.A. (26) jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden E.T. ve İ.D. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken Kazım A. ve Mehmet K. ise tutuklanarak Salihli Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yeni gözaltılar var
Öte yandan soruşturmayı derinleştiren jandarma ekiplerinin şüphelilerin verdikleri ifade doğrultusunda 4 kişiyi daha gözaltına aldıkları öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.