Hava Durumu

100 YIL SONRA AYNI BERABERLİK RUHU YAŞATILDI

-Kurtuluşun yüzüncü yılı için etkinlik toplantısı gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2022 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2022 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyaturktv.com/
100 YIL SONRA AYNI BERABERLİK RUHU YAŞATILDI

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü olan 1 Eylül’ü en güzel şeklide yaşamak ve yaşatmak için şehrimizde tarih ve kültür alanında hizmet veren dernekler, sivil toplum kuruluşları ve araştırmacı yazarlarla bir araya geldi.

Başkan Çakın’ın öncülüğünde düzenlenen ve Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılında kentte yapılabilecek etkinlikler hakkında istişarelerin gerçekleştirildiği toplantıda, katılımcılar arasında fikir alışverişleri yapıldı ve etkinlikler planlanmaya başlandı.

Birliktelik Vurgusu
Toplantıda konuşan Başkan Çakın, 100. Yılın önemine değinerek kurtuluş mücadelesinde vatan toprağını kurtaran kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad etti. Toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sunan Başkan Çakın, bu önemli günde Uşak’ta hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlar olarak birlikte hareket edeceklerini söyledi.
Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra tarihi ve kültürel çalışmalar yapan gönüllü kişilerin desteklerinin de kendileri için büyük önem taşıdığının altını çizen Başkan Çakın, kurtuluşun ruhunu yansıtan ve Uşak’a yakışır bir kutlama programı gerçekleştireceklerini söyledi.
Toplantı, etkinlik planlamasının ardından sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.